My life as Karola

Hozzá lehet szokni a halálhoz is.

  Röpke egy év alatt négy ember.   Még egy átvirrasztott éjszaka, még egy elhunyt ember. Milyen fura ez az Elhunyt ember megfogalmazást. Egy ember,a nagyapám. Érzelmileg nem igazán kötődtem hozzá, meg úgy sehogy sem. Az elmúlt hetekben meg teljesen elment a család iránt érzett összes emlékem. Persze apu is hozza a maga skizofrén formáját.

  A hétvégére hazajöhetett, de nem volt jó ötlet. A halál mégjobban rásegített a helyzet romlásához, hallgatjuk a sok értelmetlen dolgot anyuval. Ilyenkor mindig olyan kétségbeesett a helyzet. Amikor a sok értelmetlen információ, de próbálok stabil maradni. Most például jógázik és fekvőtámaszt csinál a maga 100 kilogrammjával. Vagyis inkább csak akar. Az ilyen dolgoktól „agyfaszt” kapok.

 

 ********************************************************************

       125 kérdés amit még biztos,hogy  nem tettél fel magadnak! (3.)

 11) Mindig nyerni akarsz? – Nem. Közhelyes, de nem kell mindig nyerni. Nem számít annyira a nyerés, elég az ha már jól csinálsz valamit. Ha pedig jól csinálsz valamit előbb vagy utóbb jönni fog a siker is.

 12) Mi az amiben tényleg jó vagy, és akár a legjobb is lehetnél?– Amit igazán szeretek csinálni az a rajz, igy abban -semmi nagyképűséggel- jó is vagyok. Hogy lehetnék e a legjobb? Az majd elválik.

 13)Mindig megünnepled a születésnapodat?– Nem. Az ünneplés része álltalában csak annyi, hogy kapok egy tortát, és azt a családdal közösen elfogyasztjuk.

 14)Szeretnek téged a gyerekek? – Talán jobban is mint a felnőttek. Viszont ez fordítva is igaz. A gyerekek őszintesége és az önzetlen szeretetűk mindig is érdekelt. Főleg úgy,hogy tudom milyenek tudnak lenni a felnőttek!

 15) Melyik az a könyv, amelyik mély benyomást tett Rád? – Mint ahogy azt már tudod imádok olvasni. Napokig eltudok veszni abban az elképzelt világban, amit te magad teremtessz egy könyv álltal. Rendezője lehetsz minden egyes könyvnek amit elolvasol. Ami igazán mély benyomást tett rám, az régebben a Csillagainkban a hiba( Jone Green), most pedig a Laza erkölcsök sorozat ( Mia Asher) volt. Mindkét könyvről regényt lehetne írni. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!