My life as Karola

Amikor a lelkem takarékra teszi magát.

   Aki nincs ilyen helyzetben, az nem érti. Mond valamit, ami talán szomorú, sajnálatos, idegesító, fájó dolognak kellene lennie. Elmondja…és semmi. Nulla érzelem. Van amikor odáig fajul a dolog,hogy nem érzek egyetlen ember iránt se semmit. Se szánalmat, se undort, se hiányt, se semmit!

                      

  Az antiszocialitás egy elcseszett dolog. Én magam vagyok egy kicsit elcseszett. Olyan dolgokban vagyok érzéketlen ami talán megváltoztathatná az életem. A legrosszabb oldala számomra az, amikor a párom iránt sem érzek semmit. A semmi alatt tényleg a semmit érsd! Szar dolog, de ez van.

 Amit próbálok tenni ellene max az,hogy ha ilyen állapotban vagyok társaságba járok, hogy könnyebben átlendűljek ezen az egész hülyeségen. Sajnos nem sok segitségem van, mivel nem igazán érti meg ezt a környezetet. Egyedül a párommal szoktam néha erről beszélni.

 Nem akartam ezt az egészet ilyen panaszos hangulatban megírni, elnézést utólag.

*********************************************************************          125 kérdés amit még biztos nem tettél fel magadnak(2.)

    6)Boldog volt a gyermekkorod? Igen. Ami nagyon emlékezetes volt, az az,hogy én nem jártam óvodába, aminek köszönhetően rengeteg szabadidőm volt. Sokszor voltam magam, de álltalában rengeteget játszottam a barátnőimmel.(igen, akkor még volt pár)

    7)Gyakran figyelmeszteted az embereket a hibáikról? Hát…őszintén, igen. Vagyis inkább a közelebbi családtagjaimmal vagyok kicsit eréjesebb ilyen téren. Amit én nem látok jónak, azt tudomásukra is hozom.Persze ez anyuval nem mindig megy simán, meg úgy szerintem senki nem szereti,ha kritikával illetik. Rossz szokás.

   8)Fügsz a mobiltelefonodtól? Nem. Régebben, amikor még egy másik telefonom volt többet használtam telefont. Ma már csak zenehallgatásra és fényképezésre használom a telefonhíváson kívűl.

   9)Van pénztartalékod a bankszámládon? Most nincs. Viszont próbálom a minimumot félretenni nehezebb időkre, ami jól is jött már egyszer-egyszer.

   10) Tudod, hogy mikor jött el a távozás ideje? Érdekes kérdés. Sokféle képpen lehet értelmezni. Nem hiszem,hogy eljött volna már az az idő,hogy eltávozzak, mint testből, mint kapcsolatból. Készen nem állok rá az tuti.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!