My life as Karola

Irónia-már tudom,hogy a lélek is fájhat…

  *Amikor a legjobban kellene,hogy pozitív dolgokkal töltsön fel, akkor van a legtávolabb. Megmernék rá eskűdni,hogy az egyik legrosszabb fájdalom az, amikor a lelked fáj. Érted,hogy értem? Volt már olyan érzésed, mintha a szived felett fájna valami, a gondolkozásod a minimális aktivitást generálja, fáj minden lélegzetvétel, s mintha valami üressék maradna minden szívdobbanás után. Egyre nagyobb és nagyobb űresség. Ezt még fűszerezd meg egy kis torokgyulladással, csak, hogy ne unatkozz.

  A dönésképtelenség csapdájába estem. Az szívem már rég nem itt jár.

 Gondolatban valahol messze, egy messzi helyen vagyok, ott ahol a tér és az idő ismeretlen fogalom. Valaki előtt állok, valaki aki fontos. Csak állok, nem szólok egy szót sem, légzésem lelassul, arcom sápadt- mégis olyan tiszta érzés az egész.

 

  A letargikus gondolatból kiragadva, visszatérve a valóságba- egy új kis sorozatot indítok. 125 amit még biztos nem tettél fel magadnak! Minden poszt után egy pár kérdésre rövid választ próbálok adni. Ha kedvet kaptál hozzá te is, itt megtalálod mind a 125 kérdést. 🙂 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

      125 kérdés amit még biztosan nem tettél fel magadnak…(1.rész)

  1.  Mi az, amire túl sok időt fordítasz?  Talán az internet. Bevallom, kicsit youtube fűggő lettem. Akármit csinálok wifi térben, biztos,hogy megy közben valami a youtube-on. 
  2. Zavar,ha valakinek a társaságában elsírod magad? Ritkán sírok, de már előfordult párszor,hogy a párom előtt sírtam- hát, nem volt egy jó érzés.
  3. Mikor kételkedtél utoljára önmagadban? Önbizalom hiányos vagyok néha. Régebben sűrvebben voltak ezzel problémáim. De az elmúlt pár nap talán jó példa lenne erre a kérdésre.
  4. Fontos számodra,hogy mit gondolnak mások?  Nem igazán. Egy-két ember véleményén kívűl nem.
  5. Mikor volt utoljára olyan napod,hogy semmit sem csináltál? Amikor nem csinálsz semmit tulajdonképpen akkor is csinálsz valamit!

UI: elnézést kérek mindenkitől, amiért le volt zárva a hozzászólás lehetősége. Tudom, hülye indok de komolyan nem tudtam. Sorry 🙁

 

125 kérdés amit még biztosan nem tettél fel magadnak…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!