My life as Karola

ha van több mint 360°

   Nem írtam egy ideje (kb 2 hete). Volt egy poszt,de az is csak végülis egy bejelentkezés volt. Nem tudom hol kezdjem, de valószínüleg hosszu lesz az események törénése miatt.

   Mint ahogy egy pár napja említettem Komáromba utaztam egy munka miatt. Kb 2 hetet voltam ott én és a párom. Vasárnap este érkeztem vissza UA-ba. Rövid volt,de tanulságos. 

  Amiért haza kellett jönnünk az egy nagy probléma volt, a páromnak előjöttek a vérnyomásproblémái, igy nem tudtunk tovább maradni. Oké, minden rendbe volt az úton, gyorsan hazaértünk. 

 Gondoltam hogy nem fognak anyuék lelkesedni azért, hogy hazajövünk (mivel már másodjára kell a párom egészsége miatt egy munkát megszakítani)- de az hogy még ki sem jönnek köszönni, és reggel azt mondja,a telefonba, hogy: -Hát, aludtam.

   Amikor Csehből jöttem még itthon sem voltak, + a kulcsot is elvitték, hogy még be sem menjek. Viszont amikor a tesóm jött németből, akkor ott északázott hogy fent legyen amikor hazaérnek. Basszus nem akarok panaszkodni meg picsogni, de azért k.rva szarul esik az ilyen. És csodálkozik, hogy nem mondok neki semmit.

 Velem van a baj, hogy fontosabb nekem a párom mint a pénz?!?! De komolyan..  

                              .

   Veszteségem viszont van: a telómat eladtam igy nincs viberem, igy nem tudtam tőlled elköszönni, vagy ahogy tetszik. Írj, ha szükséged van rám….

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!